Een stukje achtergrond

Wij zijn sinds begin 2016 de officiële importeur en distributeur van Wine Away® voor de Benelux.


Wine Away® is in 1997 opgericht door moeder en dochter in de staat Washington in de Verenigde Staten. Het is een familie onderneming met familie waarden. Hartelijke mensen die nauw betrokken zijn bij hun omgeving. Het product wordt ook in de VS vervaardigd.

Hoe kwamen wij bij Wine Away® ?

Zelf waren wij op reis door Amerika waar wij op een avond tijdens het diner een flesje rode wijn aan het nuttigen waren. Zoals bij zovelen van ons morste ik ook op mijn blouse rode wijn. Wat te doen ? We waren op reis en wilden niet gelijk de enige blouse die ik bij me had weggooien. De volgende dag waren wij in een supermarkt en liepen spontaan tegen Wine Away® aan. Het hing aan de voorzijde van het rek. Met de gedachte: baadt het niet dan schaadt het niet hebben we het gekocht en gelijk diezelfde avond uitgeprobeerd. Groot was onze verbazing toen wij zagen dat de vlek ook daadwerkelijk verdween. Zelfs een rode wijnvlek van een dag oud. In het hotel onder de kraan met een klein beetje zeep en het was alsof de rode wijn er nooit had gezeten. We hebben Wine Away® uiteraard mee naar huis genomen en zijn het daar ook gaan gebruiken.

Toen het echter op was, wilde wij nieuwe Wine Away® hebben, maar het is hier niet te verkrijgen. Dus contact opgenomen met de CEO en gevraagd of wij het konden kopen. Dat ging niet, maar ze zochten nog wel een distributeur voor de Benelux. Omdat wij zo in het product geloven zijn we het distributeurschap aangegaan en willen nu de mensen hier in Nederland zelf laten ervaren dat het écht werkt. Bestel uw proefmonster hier.